28.09.2006 г., 0:30 ч.  

Има такова сбогуване. 

  Поезия
910 0 13

Има такова сбогуване:

Залезни светлини.

Не защото на слънцето е отмиляла земята

-да не я изгори.

Има такова сбогуване:

Отминаващ вятър.

Не защото е тръгнал да търси дъжд за клоните

-да не ги нарани.

Има и такова сбогуване:

Вълна забравил,а че някога била е сняг

в последен порив плажа гали…

понеже е единствен бряг..

понеже е последен бряг.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??