28.01.2016 г., 13:46 ч.

Има те... 

  Поезия » Любовна
731 1 0

Сън ли беше или истина си ти,

да те обичам не съм си и мечтала,

не исках, не вярвах в любовта...

Но ти дойде с нежност ме плени,

 И живота ми за миг промени...

....Не знаех и не вярвах,

че отново мога да обичам.

Страхувах се, но пак като сляпа

доверих се в любовта,

а тя безжалостна и  не прощава,

възнася те на крилете си

 и те пуска от най-голямата си височина, да те боли...

боли, боли, ден, два, година, докато свикнеш

и изтръгнеш това проклето сърце, заради което не спря да те боли!

 

© Ивана Янева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??