6.12.2007 г., 11:04 ч.

Има време 

  Поезия » Друга
706 0 2
 

Има време за радост и време за сълзи,
време за надежди и време за тъги.
Има моменти за сила и моменти да си слаба,
моменти да си бедна и да си богата.
Има мигове за избор
да си права, да грешиш.
Има мигове, в които трябва бързо да решиш.
Има време за мислене, има време за действие,
време за чудо, време за бедствие.
Понякога ще чакаш, друг път ще вървиш,
понякога ще падаш и пак ще продължиш.
Ще плачеш, ще се смееш.
Ще страдаш, ще копнееш.
Ще мразиш, ще обичаш.
След мечтите си ще тичаш.
Ще потъваш и изплуваш.
Ще мързелуваш, ще лудуваш.
Понякога ще говориш, понякога ще слушаш.
Понякога ще бъдеш самотна сред тълпата.
Друг път пък сама, но с щастие в душата.
Има време за всичко - да танцуваш и да пееш.
А ние ти желаем щастливо да живееш!!!

Посветено на сестра ми с много любов

© Стела Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??