4.04.2020 г., 15:50 ч.

Имай го едно на ум 

  Поезия » Философска
313 0 0

Червата ми къркорят

дали са гладни?

Ами говорят си затуй,

че тъй отдавна не са си 

получавали заплата

за да си купят

и ядат това

което желае им душата.

Забравила съм май,

че с тях съм свързана

и само с чай кафенце и млекце

не може,

трябва и месце.

© Румяна Щерева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??