30.01.2008 г., 20:53 ч.

Имам... 

  Поезия » Друга
688 0 11
Имам и силни дни...
Но "слабите" са в повече.
Превивам се, пълзя, куцайки крача,
към деня нов с надежда за спасение...

Имам сбъднати мечти,
но напоследък повечето са... миражи...
Замечтана, като ученичка копнея,
животът ми най-сетне да се подреди...

Имам любов във сърцето,
но напоена е с тежка тъга.
Нямам способността нечовешка
да говоря със всеки човек на общ език...

Имам Вяра - силна, безпределна,
но за съжаление само тя не стига. -
За действия никой "терен" не ми остави,
в точката на тавана си правя само планове за спасение...
30.01.2008г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??