Имам нужда
1 Имам нужда
от целувката ти нежна,
тя няма да е последна,
а всяка следваща - поредна!
2 Всеки миг и всеки ден,
по всяко време,
нужен си ми ти
- искам те до мен!
3 Нуждая се от допира
на милувките ти леки.
Нуждая се от допира
на устните ти меки.
4 Имам нужда
от прегръдката ти силна,
дай ми я сега и сякаш в нея
- чувствам се безсилна!
5 Имам нужда за ръцете ти,
с които страстно
докосваш ме ти
и учиш сърцето ми
- тъй зачестенo да тупти.
© Вики Всички права запазени