13.12.2010 г., 18:14 ч.

Имам, нямам 

  Поезия » Друга
1207 0 1

Имам безпътици, които страшно
много обичам, променливи
настроения, имам съсипана,
разнебитена любов, цъфтящи
мъки, викове, най-често
нечути. Имам грешки, които
повтарям и повтарям,
и обичам. Имам език, с който
изстрелвам груби, мръсни,
жалки, дръзки думи. Имам
котешки и пеперудени мигове,
чувства, чудесно украсени
с тишина. Имам тебешир
и навсякъде по всички стени
пиша - "не мога без теб".
Имам гора, от която си
тръгнаха абсолютно всички
листа. Имам предчувствие,
че светът пак ще гори,
когато се срещнем в някой
друг живот. Имам една
шикозна зелена перука,
купих си я от Франция.
Имам сняг, дъжд, сняг.
Нямам теб.

© Боряна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??