19.02.2007 г., 21:34 ч.

Имаш ли...? 

  Поезия
636 0 4
Имаш ли сърце, топло като слънцето?

Имаш ли сърце за цъфналите люляци?

Имаш ли сърце, свободно като вятъра?

Имаш ли сърце, велико като вярата?

Имаш ли сърце, калено със стоманата?

Имаш ли сърце за битките, войната?

Имаш ли сърце, смирено за молитва?

Имаш ли сърце за песента на птицата?

Имаш ли сърце за ласката на мрака?

Имаш ли сърце за грешка, а за прошката?

Имаш ли сърце самотата да приеме?

Питам - имаш ли сърце за мене?

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??