22.09.2012 г., 13:33 ч.

Имаш ли фенерче? 

  Поезия » Любовна
615 0 2

Странен тип жена съм,

нищо не разбирам...

Още по-ужасно,

просто се прикривам...

 

Онзи тип жена съм,

твърде съм реална,

не като плаката,

виснал на стената...

 

Твоят тип жена съм,

намери ме вече...

Но като мъгла съм,

имаш ли фенерче?

© Ивайла Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??