Странен тип жена съм,
нищо не разбирам...
Още по-ужасно,
просто се прикривам...
Онзи тип жена съм,
твърде съм реална,
не като плаката,
виснал на стената...
Твоят тип жена съм,
намери ме вече...
Но като мъгла съм,
имаш ли фенерче?
© Ивайла Тодорова All rights reserved.