28.09.2007 г., 14:24 ч.

Имаш мене 

  Поезия
730 0 14

Целувки, прегръдки и мигове страст,
а после всеки в неговата половина,
сякаш леглото си деля с непознат,
а под завивките отново е зима.


Забравена обич и хлад между нас,
ти - зает с телевизора, а аз с новата книга,
изчезнаха откраднатите мигове страст
и навикът вече не ни стига...


Аз казах ти - тук съм, до теб
и няма така лесно да си замина,
ще си изтърпя целувките от лед
и под завивките студената зима.


Дай ми обич, ще ти дам топлина,
ще се сгуша в ръцете студени,
но не оставяй в леглото между нас празнина
и знай, че винаги имаш мене...

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??