4.11.2008 г., 19:54 ч.

Имаше мъж, имаше нощ... 

  Поезия » Любовна
789 0 12
Имаше мъж, имаше нощ, имаше лято.
Падаше дъжд, блесваше нож, стенеше вятър.
Нямаше дом, нямаше край, нито начало,
просто жена – тъмна душа и лунно тяло.

Имаше смях, имаше вик, имаше шепот.
В тъжни очи звезди роди внезапен трепет.
Мъжът разбра, но замълча. Заплака кестен.
Женски коси мигът разви и се обеси.

© Лили Радоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??