30.03.2010 г., 8:56 ч.

Името ми спрягат със мъже 

  Поезия » Друга
632 0 2

Може би тези стихове не са за мен... Спомняте ли си онзи епизод на "Двама мъже и половина", в който Чарли разкрива тайната за красивите жени на брат си, а именно, че красивите жени са винаги самотни?...

 

Името ми спрягат със мъже

и ме гледат с завист във устата.

Мислят си сега, че съм добре

и проклинат вече прокълната.

 

Слушам зад гърба си клюки,

плача над измислени неща.

Смеят се за моя сметка,

практикуват свойта суета.

 

Млъквам, за да знам, че съм различна,

уличница, не познала мъж.

 

Отдъхнете си, обични мои,

аз живея тук веднъж.

© Венета Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря
  • Хорските уста ,чувал да бяха щяхме да ги вържем.Но уви думите куршуми жертви търсят си нали.Усмихни се ,Продължи,и различна и себе си бъди...
    ПОЗДРАВИ И ТОПЛИНКА!!!
Предложения
: ??:??