30.04.2016 г., 9:12 ч.

Името ти... 

  Поезия » Любовна
823 0 10

 

 

Стъклото на прозореца

с дъха си замъглявам,

и усмихвайки се-

името ти там изписвам-

после идваш със слънцето

и с лъчите

и от срам го изтривам

но ти отново го очертаваш

в сърцето, докато ме целуваш...

 

© Теодор Тедсън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??