15.02.2012 г., 19:48 ч.

Импресия 

  Поезия » Еротична
798 0 0
На спалнята лежиш свенливо -
полуразтворена книга,
която искам аз да прочета.
Дълбока нощ - луната цяла
се усмихва и през прозореца
наднича - същински воайор.
И гледам, и не мога да ти се наситя,
окъпана във лунна светлина,
и иска ми се времето да спре да тича,
с поглед дълго да те любя и чак
когато лъчите лунни си отидат,
при теб ще легна, за да те обичам.
В мрака вече ще те галя нежно,
очите ти с устни ще докосвам,
с целувки устните ти ягодови ще изпивам
и сладостни стенания ще будят тишината -
единствен ням свидетел на нашата любов...

© Георгиос Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??