9.02.2008 г., 22:26 ч.

Импресия 8 

  Поезия » Пейзажна
568 0 12
Импресия 8

Плавно Слънцето залязва
и облаците червенеят,
седем вечер отбелязва,
Орлой, а кулите бледнеят.

Бавно глъчката затихва
и туристите сивеят,
февруари плахо кихва,
а камбаните му пеят.

Бързо вечерта замръзва
и фенери въжделеят,
дума с другата се връзва
в мен, а римите се леят...

09. 02. 2008 г.

Прага, Староместке Намести

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??