5.03.2009 г., 7:37 ч.  

Импресия 

  Поезия
676 0 11

 

 

        Честит рожден ден, Ангар!

Аз знам, че Любовта я има
във полета на лястовица бяла;
във въздуха със синкава омара;
във ромона на непресъхващ ручей;
в дъха на момина сълза и теменуга...
И в усмивката на палещото слънце.

... Аз знам, че Любовта я има.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??