14.08.2007 г., 12:05 ч.

ИМПУЛС 

  Поезия
758 0 4

Задъхана
от огън,
и пареща,
и дива...
Изтръпнала
от обич -
летяща,
и игрива...
Целуваща дъгата
искряща,
многоцветна...
Докосваща луната -
нежна,
и суетна...
Понесена
от вятър -
в море от слънчогледи...
Преливаща
с реката -
неземно чиста,
бистра...
Потапяща се
цяла
във слънчева
палитра...

© Анжела Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??