3.04.2012 г., 20:18 ч.

Индианка 

  Поезия
368 0 1

Това си ти.

Да, зная, че не

помниш.

Но аз тогава

се оглеждах

в твоите очи.

Целувките на

твойте устни

исках.

Мислех

с твоите мечти.

Пиех само

от извора

в ръцете ти.

Принадлежах ти,

цял и влюбен.

Както днес

на мене

ти принадлежиш...

 

 

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??