Болести глад и мизерия
Противно на хорските мнения
Които живеят в разкош
А други се молят за грош
Заслепени от власт и пари
Живота на други гори
Съсипани детски мечти
Не не никой не ще ви прости
Падат и стават
Идеи раздават
И повече болка с пари управляват
Стари умират и нови се раждат
Всички са роби на алчността да угаждат
И повече болка с пари управляват
В погледи празни едно се чете
Нова машина от всяко дете
Рамо до рамо с изтрито съзнание
Да впрегнем в хомота ний всяко създание
© Кефор Потрати Всички права запазени
Поздрави!