25.08.2010 г., 22:06 ч.

Инерция 

  Поезия » Друга
755 0 1

В следобедите просто крача...
И съм лодка от вчерашен вестник...
Посоката ми е наклонът на канавките...
В шахтите отишла съм да поплача...
И съм лят куршум от незабравен плесник...
Гласовете един по един тръгват след колите...

В сутрините просто спирам...
И съм прах на отъпкан тротоар...
Причините ми са в обреченото утре...
На плочките всяка сутрин умирам...
И съм монотонност на уморен светофар...
Някой глас все решава неочаквано да се върне...


написано на 25.08.2010 год.                                          Идън.

© Автор Автор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??