ИНФОАГЕНЦИЯ ЕЖеКа
(Една жена каза )
VII новина
Дишай, народе, с пълни гърди,
все още въздухът около тебе е без пари!
Дишай и добре внимавай,
с дълбоки въздишки не го замърсявай!
Че току виж от раз го решат
и с нов данък те "възнаградят"!
VIII новина
Влязохме в двадесет и първи век
с багажа си от каменния век,
с множество голямо неграмотни,
ала някои от тях бая имотни?!
Умствената дейност май не се цени,
важни са за днеска тези
с яките си мускули.
(следва продължение)
© Мария Никленова Всички права запазени