May 6, 2007, 11:18 AM

ИНФОАГЕНЦИЯ ЕЖеКа 3 

  Poetry
534 0 1

    ИНФОАГЕНЦИЯ ЕЖеКа
         (Една жена каза )


                  VII новина


Дишай, народе, с пълни гърди,
все още въздухът около тебе е без пари!
Дишай и добре внимавай,
с дълбоки въздишки не го замърсявай!
Че току виж от раз го решат
и с нов данък  те "възнаградят"!


                  VIII новина


Влязохме в двадесет и първи век
с багажа си от каменния век,
с множество голямо неграмотни,
ала някои от тях бая имотни?!
Умствената дейност май не се цени,
важни са за днеска тези
                     с яките си мускули.

                          (следва продължение)

© Мария Никленова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??