7.05.2007 г., 10:11 ч.

ИНФОАГЕНЦИЯ ЕЖеКа 4 

  Поезия
728 0 4

       ИНФОАГЕНЦИЯ ЕЖеКа
             (Една жена каза)
 
                     IX новина

От новото ни време, та дори до днес,
има само две неща, дето да ни правят чест.
Пряко интереса на Велики сили
нашите предци Съединението сътворили.
И още - известно е без спор, че красиви имаме деца
и това е факт, тъй като са пак нашенски дела.
И това е всичко в днешните ни дни.
Иначе, все се молим някой живота ни да уреди.



X новина


ПАРАДОКС


Децата намаляват.
Учителите съкращават.
Училища се закриват,
а ВУЗ-ове се откриват.
Професори се намножават
на студент по двама наброяват.
Ха, сега решете таз загадка
и студената водица да ви бъде сладка!
Като за награда,
Пийте със наслада!


                           (следва продължение)


© Мария Никленова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??