8.05.2007 г., 15:16 ч.

Инфоагенция ЕЖеКа 5 

  Поезия
516 0 0


              XI  новина


Без робство, робски живеем,
с панелки жалки пред децата се гордеем,
по-далече от кварталната будка
                                  да ходим не смеем
и за спомени стари
                             горко милеем.
Паднаха визи Шенген,
но това е нито за тебе,
                               нито за мен.
Има все още живи мечти,
дано да дочакаме
тези светли бъднини!

© Мария Никленова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??