4.07.2007 г., 8:34 ч.

Интересно гости:) 

  Поезия
430 0 8

Научиха се двама познати,
че у нас кафето е безплатно.
И идват, говорят си, а нас ни няма сякаш...
Палнали цигарките, не спират да си приказват!


Ползват ни за сервитьори,
със мъжа ми мислим вече да ставаме боксьори,
заради тяхното поведение.
Но дали и това ще помогне?...


Те идват си само за разходката,
а на нас ни спъват всички планове.
Все едно у нас е заведение
и само тях все едно стоим и чакаме.


Мисля си, от утре, на вратата,
да взема да поставям табели:
"Отворено е, заповядайте!",
но май само тази е достатъчна: "Няма ни!"

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??