22.01.2014 г., 21:26 ч.

Интимен въпрос 

  Поезия » Любовна
592 0 1

Интимен въпрос

 

Събуждаш ме с цигара,

разсънваш ме с кафе...

Един въпрос изгаря

в кръга на устни две.

 

И в синкавия облак,

забулил две лица,

отпиваме нов опит

за разговор. Неща,

 

които на утайка

по гладък порцелан,

тълкуват се потайно

с пророчески плах блян.

 

Животът е отрова!

С цигарен дим, с кафе,

с какво ще отговориш,

когато те попита теб?

© Даниела Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??