Jan 22, 2014, 9:26 PM

Интимен въпрос 

  Poetry » Love
590 0 1

Интимен въпрос

 

Събуждаш ме с цигара,

разсънваш ме с кафе...

Един въпрос изгаря

в кръга на устни две.

 

И в синкавия облак,

забулил две лица,

отпиваме нов опит

за разговор. Неща,

 

които на утайка

по гладък порцелан,

тълкуват се потайно

с пророчески плах блян.

 

Животът е отрова!

С цигарен дим, с кафе,

с какво ще отговориш,

когато те попита теб?

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??