27.12.2007 г., 19:22 ч.

Иронията на Любовта 

  Поезия » Любовна
710 0 0

Това бе една връзка без почва,

без почва и без основа

и накрая болезнено ме разочарова,

но за това аз съм си виновна.

 

Казваше, че ме обичаш,

на колене ми се молеше,

а сега на нея се вричаш,

нали аз бях чудовище.

 

Реших да сложа край

на тази изкуствена любов.

И изненадващо след това бях на самия рай

и ти казах просто "Fuck off".

 

Уж бях незаменима рядкост,

а сега съм лицемерна и безнравствена.
Никак не ме познаваш, за жалост,

и защо ли се чувствам някак изоставена.

 

Изоставена от мисли и желания,

но пък изпълнена с гняв и ярост.

Сърцето ми сякаш обагрено с безброй страдания,

достигнало до неочаквана крайност.

 

Небето синъо за мен е сиво,

тревата зелена за мен е безцветна.

Котето мърка игриво,

а аз го гледам ужасена.

 

И защо ли знаех, че така ще стане?

Знаех и що за стока си ти,

ала надеждата ще си остане,

някой ден пак да погледна през розови очи!

© Ивана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??