Всичките родни
богатства разграбило,
злото злорадства...
Всичките земни
богатства разграбило,
злото пиратства...
......................................
Ѝска се чѝстка -
такава, че то да се
изкоренява...
© Стоян Минев Всички права запазени
Благодаря, Ranrozar (Стойчо Станев) за съпричастността!
Към Gavrail45 (Гавраил Йосифов):
Героите в приказките са виртуални, а в живота - за преклонение и почит!
А по отношение на -
„а то се подсмива
и забавлява.“ :
то е подсми(х)ва
и забавлява
и на ден вид(ь)ов -
и изпарява