19.09.2010 г., 21:26 ч.

Исках... 

  Поезия
784 0 3

А аз исках само това...

Исках сребърната тишина на зимата,

исках прохладата на вечерта,

исках опиянението на виното,

исках знойната лятна жега,

исках свежестта на априлска утрин,

исках изобилието на есента

и листопада от чудни листа

да бъдат споделени

единствено и само със тебе...

Исках мириса на окосена трева,

исках гледката от най-високия връх,

исках поляна с дъхави горски цветя,

исках хижата, светеща в мрака,

исках приказно красива пещера,

исках най-невероятната пълна луна

и искриците в утринната роса

единствено и само нас да чакат...

За да ги открием заедно!!!

Исках изгрева на морския бряг,

исках залезат в планината,

исках ромоленето на реката,

исках прегръдката на гората

да бъдат ежедневие в нашия свят...

А всъщност...

Той и от това беше изграден –

от магията

на едно малко поточе в планината,

от слънчевата светлина,

процеждаща се през листата,

от прохладата на водата,

от топлината на скалата

и от енергиите ни, слети в една

силна и могъща,

енергията на любовта...

 

20.07.2010

 

© Ивайла Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??