26.05.2010 г., 11:00 ч.

Исках да не бъда роб 

  Поезия » Бели стихове
751 0 4

И исках да не бъда роб
на принципи, комплекси
и очаквания тежки,
захвърли ме добрият стар живот
сред марионетки смахнати,
ненужни и безгласни пешки
и сам превърнат в празна кукла,
аз боря себе и своя свят,
войник без кауза,
фасунга без крушка,
робот, затънал в смрад.

© ShamelessDreams Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??