May 26, 2010, 11:00 AM

Исках да не бъда роб 

  Poetry » White poetry
749 0 4

И исках да не бъда роб
на принципи, комплекси
и очаквания тежки,
захвърли ме добрият стар живот
сред марионетки смахнати,
ненужни и безгласни пешки
и сам превърнат в празна кукла,
аз боря себе и своя свят,
войник без кауза,
фасунга без крушка,
робот, затънал в смрад.

© ShamelessDreams All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??