3.07.2014 г., 14:42 ч.

Искай 

  Поезия » Любовна
480 0 0

Не допускай тъмнина

В душата ти да се излива

Не допускай мъгла

По лицето ти да полепва

Не допускай тъга

Очите ти да разплаква

Не допускай студенина

Тялото ти да вледенява…

Но понякога е страшно

От мрака боли

Помоли се само

И слънцето погледни!

Истини в светлото търси

И искай своят блясък!

Искай твоето слънце

Да си е твое!

 

 

© Ирена Дочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??