12.12.2007 г., 21:31 ч.

Искам... 

  Поезия » Любовна
790 0 1

Искам да изстина в ръцете ти.

Искам да видиш бледото ми лице, кървавите следи от сълзи...

Искам да усетиш последния удар на сърцето - сърцето, което ти уби.

Искам да чуеш последните ми думи - думи, които не изрекох преди...

Искам да те заболи, да усетя горещите ти сълзи и душата ти как крещи - "Върни се! Остани!"

© Диди Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • диди пишеш прекрасно!!продължаваи
    ще чета хубавитети стихове винаги
Предложения
: ??:??