7.09.2008 г., 22:30 ч.

Искам 

  Поезия » Любовна
622 0 2

Искам всеки ден да започва с усмивка

и да свършва така. Искам силно да вярвам

във нещо и нека това е любовта.

Но не тази, която някои мислят, че изпитват.

Не тази, която наранява и боли. А тази, за която

си обречен и никой няма да ви раздели.

Тази, която те връща към живота и осъзнаваш

защо си тук. Тази, която те кара да се бориш и

да бъдеш истински до някой друг.

Тази, която нежно те целува и те гали със мечти.

Тази, за която повечето казват, че я няма, ала знам,

че скоро ще се появи.

Надеждите си до една аз ще заложа и вярата си като

подпис аз ще дам и вярвам, че двойно ще спечеля с

любов по-истинска от Божи храм.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??