22.12.2013 г., 14:08 ч.  

Искам 

  Поезия » Любовна
716 0 0

         ИСКАМ

 

Искам по тебе да  рисувам с устни.

Дълго да те пия като старо вино.

И усетил  твоя дъх и шепот,

да те имам за сърцето младо...

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??