26.01.2012 г., 11:09 ч.

Искам 

  Поезия » Еротична
1484 0 1

ИСКАМ

Искам  очите ти с целувки да  покрия.
Нектар божествен от устните ти аз да пия.
В очите ти дълбоки да потъна и се скрия.
В сърцето ти заровена, любовта да преоткрия.

Искам да те будувам и сънувам.
Искам да те усещам и целувам.
Искам да те пия и жадувам.
Искам с устни по теб да полудувам.

Искам да те докосвам и мечтая.
Искам да  си началото и края.
Искам да си заблуда и омая.
Искам да ти покажа портите на Рая.

Искам да си мрак  и светлина.
Искам да си слънце и луна.
Искам да си нощ и ден.
Искам да си вътре в мен.


           Теодор Т. Николов

© Теодор Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??