10.03.2009 г., 17:25 ч.

Искам 

  Поезия » Любовна
479 0 0

Прегърни ме и усети
как сърцето ми тупти за теб.
Мислих си, че никога няма
да изпитам това чувство.
Иска ми се да ти покажа
каква радост вкарваш в живота ми.
Искам да видиш как сияят очите ми,
когато чуя нежния ти глас.
Искам да разбереш как ме палиш,
всеки път, когато мисля си за теб.
Искам просто да те имам
по-дълго до мен!

© Йоанна Лимперова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??