Искам да виждам радостта в очите ти
и да бъда вечно, вечно в мечтите ти;
искам смехът ти да прониква в мен;
искам с теб да започва моя ден.
Искам с теб да полетя към небесата;
искам с теб да бъда жената,
която те дарява с щастие и доброта;
ах, как искам да ти подаря аз любовта.
© Диди Всички права запазени