25.08.2013 г., 15:49 ч.  

Искам 

  Поезия » Бели стихове
679 0 0

искам да отворя пакетчето
да те сложа на масата
да си кажа молитвата
да те намажа
на късче хляб
да си отхапя
от филийката
да ми заседнеш 
на гърлото
да се задавя
с теб
и да си 
отидем
двамата.
дали
има смисъл?
едва ли...
но
си струва
да опитам.

© Петров Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??