Aug 25, 2013, 3:49 PM  

Искам 

  Poetry » White poetry
732 0 0

искам да отворя пакетчето
да те сложа на масата
да си кажа молитвата
да те намажа
на късче хляб
да си отхапя
от филийката
да ми заседнеш 
на гърлото
да се задавя
с теб
и да си 
отидем
двамата.
дали
има смисъл?
едва ли...
но
си струва
да опитам.

© Петров Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??