18.02.2010 г., 13:16 ч.

Искам 

  Поезия » Любовна
451 0 0

Искам да съм слънце,

което да гали лицето ти всеки ден.

Искам да нощното небе,

което те завива със звезно одеяло.

Искам да съм огън,

за да те стопля в студената нощ.

Искам да съм вода,

от която да отпиеш, след като прекосиш пустинята.

Искам да съм вятър,

за да галя нежно косите ти.

Искам да съм земната пътека,

която да те води към щастието.

Искам да съм въздух,

за да те прегърна.

Искам да съм птица,

за да те понеса на крилете си.

Искам да съм поляна от цветя,

на която да спреш и да си починеш.

Искам... Искам... Искам...

Искам само да си щастлива!

© Стоян Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??