22.02.2012 г., 23:38 ч.

Искам 

  Поезия
569 0 0

Имам очаквания, а е глупаво.

Имам сърце и то май обича.

Имам нужди и те шептят твоето име...

 

Искам, искам и пак искам...

и продължавам...

 

Дори да ми писне да пиша sms-си, 

дори да се повтарям, ти си

част от живота ми,

но някак холограмна,

лош махмурлук,

без да съм изпила 

достатъчно от теб!

© Юлия Работова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??