23.09.2008 г., 21:31 ч.

Искам 

  Поезия » Любовна
552 0 2

Искам да съм твоята мечта,

недосънувана сега.

Искам да докосна твоето лице,

нежност да ти подаря.

Искам да потъна в твоите очи,

светлина да донеса.

Искам да пошепна в твоите уши,

музика да чуеш ти.

Искам да целуна твойте устни,

от сладост да те разтопя.

Искам да отворя твоето сърце,

чувство да ти поднеса.

Искам с воал да те обвия,

от зло да те спася.

Искам да не можеш да ме пуснеш,

при теб да съм сега.

 

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??