Искам да съм твоята мечта,
недосънувана сега.
Искам да докосна твоето лице,
нежност да ти подаря.
Искам да потъна в твоите очи,
светлина да донеса.
Искам да пошепна в твоите уши,
музика да чуеш ти.
Искам да целуна твойте устни,
от сладост да те разтопя.
Искам да отворя твоето сърце,
чувство да ти поднеса.
Искам с воал да те обвия,
от зло да те спася.
Искам да не можеш да ме пуснеш,
при теб да съм сега.
© Мартина All rights reserved.