11.01.2005 г., 15:20 ч.

Искам 

  Поезия
1259 0 1
Искам да върна живота назад
точно до онзи момент,
във който изпитах единствено глад
да бъда само със теб.

И искам този път да пропусна
погледът ти нежен.
И някак си да изпусна
за какво сърцето копнее.

И искам да не съм видяла
колко си мил и добър.
И искам да не съм изживяла
и спомен със тебе дори.

© Диана Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Понякога в другия виждаме самите себе си и това малко ни стряска!Но ми харесва да вижда в теб частица от себе си!Пишеш страхотно!Само така продължавай!
Предложения
: ??:??