Jan 11, 2005, 3:20 PM

Искам 

  Poetry
1373 0 1
Искам да върна живота назад
точно до онзи момент,
във който изпитах единствено глад
да бъда само със теб.

И искам този път да пропусна
погледът ти нежен.
И някак си да изпусна
за какво сърцето копнее.

И искам да не съм видяла
колко си мил и добър.
И искам да не съм изживяла
и спомен със тебе дори.

© Диана Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Понякога в другия виждаме самите себе си и това малко ни стряска!Но ми харесва да вижда в теб частица от себе си!Пишеш страхотно!Само така продължавай!
Random works
: ??:??