1.09.2007 г., 19:42 ч.

Искам 

  Поезия
918 0 12

Искам да заспивам до теб.
Разнежени скули -
набола мъжественост...
сетивата ми слепи,
на върха на устните -
мирис на мъж,
притихнал в очакване
да ме докосваш.
Топлината на кожата ти
диша в косите ми
и ме пали с въздишки.
Още съм
неопитомена и дива,
и малко свенлива.
Ранимост по дланите нося.
А после...
Искам да заспивам до теб.
Искам и да се будя.

© Мери Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??