22.11.2007 г., 20:07 ч.

Искам... 

  Поезия » Друга
629 0 3
Искам залък свобода...
Искам глътка истински права...
Искам да съм някой...
Не просто име, ЕГН, адрес...
Искам да съм душа, лице, сърце...
Искам да имам глас и да мога да крещя...
Искам да имам очи, за да даря света със малко и от мойта светлина...
Искам да мога истински да се усмихвам...
Не зад шалове... воали...
Искам истински да вярвам...
Но кога ще стане...
В тоз живот?
Едва ли...

© Марина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??